Városlátogató
ajánlat
Salzburgi pihenés
Austria Trend Hotel Europa Salzburg ****
Salzburgi pihenés

3 nap

2 fő

Reggeli
car
Útvonaltervező
Eredeti ár: 123 800 Ft
Akciós ár: 61 900 Ft
Hátralevő idő:
Készlet: Kevesebb mint 3 db!

Legfontosabb infók

 • Austria Trend Hotel Europa Salzburg ****
 • 3 nap / 2 éj pihenés 2 fő részére
 • Ellátás: osztrák ínyenc reggeli a 15. emeleti Panorama étteremben
 • Elhelyezés: Classic kétágyas szobában. Mind a 103 szobában meleg légkör, első osztályú szolgáltatás fogadja. A szoba felszereltsége: légkondicionáló, rádió, kabel-TV, telefon, internet, minibar és hajszárító
 • PLUSZ+: Welcome Drink
 • PLUSZ+: W- LAN
 • PLUSZ+: Várostérkép
 • TIPP!: Fedezd fel Salzburg csodás látnivalóit!
 • TIPP!: A Mozartváros szívében található ez a tágas terekkel rendelkező, minden részletében tündöklő szálloda. Álomszép kilátással a városra. Minden nevezetesség, mint a fellegvár, a dóm, a Muzeum, Mozart szülőháza könnyedén elérhető

Feltételek

 • Felhasználható: A voucher 1 évig érvényes a szabad kapacitás függvényében.
 • Kivéve: vásárok,kongresszusok, ünnepi játékok, ádventi hétvégék és Szilveszter
 • Vásárlás után az alábbi számon lehet egyeztetni: 30-977-23-07
 • Az utalvány szabad helyek függvényében használható fel, ezért kérünk, hogy szállásod időben foglald le
 • IFA nincs!
 • Egy vásárló több utalványt is vásárolhat!

Részletes információk

Salzburg története: 

Európa közepén fekvő barokk város, Salzburg a földrész legszebb városa. Mozart városában, Salzburg tartomány központjában kb. 200 000 ember el. Salzburgot évszázadok óta turisták ezrei keresik fel, akik Európa kultúráinak színhelyét, a hóval borított alpesi csúcsokat vagy Mozart egykori lakóhelyét szeretnék látni. A környékbeli kis települések további érdekes látnivalókkal és természeti kincsekkel kecsegtetnek.

Salzburg története a 700. évre nyúlik vissza, ekkor alapított bencés apátságot Szent Rupert a Salzach partján, amely előbb püspökséggé, majd érsekséggé vált és gyorsan virágzó fejlődésnek indult. A település nevét Salpurch-ot - amelyet a környező sóhegyekről kapott - először 755-ben említik a krónikák. A fejedelmek rossz szemmel nézték a püspökök egyre növekvő hatalmát, ezért 1167-ben Barbarossa Frigyes megtámadta és szétdúlta a várost.

30 évvel később újabb fellendülés következett és a sóbányák mellett aranyat, ezüstöt és rezet is találtak. Ennek köszönhetően Salzburg újra fejlődésnek indult. Gazdagságával párhuzamosan szellemi befolyása is növekedett és hamarosan a középkori műveltség központja lett. Egymás után nyíltak a könyvtárak, apátságok, rendházak és templomok. Salzburg gyorsan túlnőtt a tartomány határain és 1481-ben német birodalmi város lett. Salzburg ma is páratlan pompáját a gazdag és jó ízlésű hercegérsekeknek köszönheti, valamint annak, hogy a vallási háborúk és harmincéves háború pusztításai elkerülték.

1803-ban Salzburg világváros lett és a párizsi szerződés értelmében Ferdinánd főherceg tulajdonába került, egészen 1809-ig, amikor is a schönbrunni béke Napóleonnak ítélte, majd 1814-ben egy újabb párizsi béke pedig ismét visszaadta Ausztriának. Salzburg 1850-ben vált külön tartománnyá, az utóbbi évszázadban azonban politikai szerepe egyre inkább háttérbe szorult és így a zene és művészetek fellegvára lett. Salzburg számos kulturális látnivalót tartogat. A kanyargós kis utcák között magasodik az egykori érsekek lakóhelyéül szolgáló vár, amely napjainkban is szép állapotban hirdeti a régi idők dicsőségét. Megtekinthetjük a Szent Péter-kolostort, a Ferenc-rendiek templomát, a Hercegérseki palotát vagy meghallgathatjuk a híres Újépület harangjátékát. Salzburg elsősorban neves szülöttéről, Wolfgang Amadeus Mozartról lett híres, akinek egykori lakóháza is nyitva áll a látogatók előtt. Salzburgi utazásunkon igazi kulturális kiruccanásra számítsunk.

További információk

http://austria-trend-europa.hotel-rn.com/?lbl=ggl-ex

Térkép

Belföld ajánlat:
Akciós ár: 24 990 Ft
Belföld ajánlat:
Akciós ár: 29 900 Ft
Belföld ajánlat:
Akciós ár: 26 900 Ft
Aktív pihenés ajánlat:
Akciós ár: 39 900 Ft
Kalandra fel! ajánlat:
Akciós ár: 23 900 Ft
Aktív pihenés ajánlat:
Akciós ár: 28 900 Ft