Aktív pihenés
ajánlat
Termálfürdőzz Cserkeszőlőn!
Cserkeszőlő Apartmanház
Termálfürdőzz Cserkeszőlőn!

3 nap

2 fő

Reggeli
car
Útvonaltervező
Eredeti ár: 59 000 Ft
Akciós ár: 28 900 Ft
Hátralevő idő:
Készlet: Kevesebb mint 3 db!

Legfontosabb infók

 • Cserkeszőlő Apartmanház, Cserkeszőlő
 • Gyógyulj és lazíts Cserkeszőlőn!
 • 3 nap / 2 éjszaka gyógyító pihenés 2 fő részére
 • Ellátás: svédasztalos reggeli két napra két fő részére (partner étterem-közvetlen átjárással a fürdőbe)
 • Elhelyezés: standard apartmanban
 • PLUSZ+: Személyenként az éjszakák számával megegyező, teljes napra szóló, korlátlan napi ki- és belépésre jogosító fürdőbelépő (a fürdőbelepő kimondottan a medencék használatára érvényes, a csúszdák és a wellness részleg használatára külön jegy váltható)
 • PLUSZ+: Privát termálvíz használata
 • PLUSZ+: Ingyenes parkolás
 • PLUSZ+: Díjmentes wifi
 • TIPP!: Aromaterápiás fürdősó bekészítése az apartmanba

Feltételek

 • Felhasználható:  

  2017. december 20-ig felhasználható, a szabad helyek függvényében, ünnepi és kiemelt 

  időszakok kivételével

 • Hétvégi felár 4.000.-Ft/csomag (péntek és/vagy szombat éj esetén)

 • Foglalásból kizárt időszak: október 20-24 közötti 

  időszak

 • Gyermekkedvezmény:Egy fő 14 év alatti gyereknek a szállását díjmentesen biztosítjuk. (reggeli 800.-Ft/fő/nap, belépő 1500.-Ft/fő/nap, medencék használatára). Második 14 év alatti gyermek 10.500.-Ft/ fő/ 2 éj (felnőttekével megegyező szolgáltatásokat tartalmazza)
 • IFA: 500 Ft/fő/éj 18 év felett
 • Több utalványt is vásárolhatsz!

Részletes információk

Az Apartmanház

Magyarország legdinamikusabban fejlődő üdülőkörzetében, Cserkeszőlő központjában helyezkedik el mediterrán stílusú apartmanházunk. A település hangulatos főutcáján, közvetlenül a cserkeszőlői Gyógy-és Strandfürdővel szemben várjuk Önöket. A recepción gondoskodunk arról, hogy ne kelljen sorban állniuk a napi jegyért, külön karszalaggal, kényelmesen vehetik igénybe a Fürdő szolgáltatásait!

Apartmanjaink berendezése modern, tágas és otthonosan kényelmes. Hotel igényességű belső kialakításuk mellett az apartmanok jól felszerelt konyhával, összesen 40-48m2-es alapterülettel rendelkeznek. Az Apartmanházban felvonó működik, így kényelmesen tudnak közlekedni az emeletek között.

Továbbá különlegessé teszi az, hogy külön csaptelepen bevezetett privát termálvíz folyik a fürdőszobákban, melyet közvetlenül kapunk meg a 82 C-on feltörő termálvíz kútból!

Mi az új üdülési trend?

Az utóbbi évek látványos fejlesztéseivel párhuzamban egy új üdülési forma bontakozott ki: rugalmas megoldások, változatos igényekre!

Az apartmanok egyesítik magukban a saját nyaralóházak adta szabadságélményt, és a hotelek nyújtotta kényelmet és igényes kialakítást. Elhelyezkedésük révén nem kell nagy távolságot megtenni Cserkeszőlő legnagyobb turisztikai attrakciójához, a Gyógy- és Strandfürdőhöz, a Télifürdőhöz, melybe korlátlan alkalommal, időkorlátozás nélkül léphetnek be a Vendégeink!

Az Apartanházban az önellátás kombinálható különböző ellátási formákkal, reggelit, félpanziós ellátást igényelhetnek Vendégeink, melyet kedvük szerint válogathatnak össze. A teljesen felszerelt konyhák mellett többféle étterem kínálata elérhető, kényelmes távolságon belül!

Az apartmanok nyújtotta kényelem, a tágas nappali lehetővé teszi a csoportok, családok, barátok kikapcsolódását, saját apartmanjukban, otthonos légkörben, fesztelenül. Hotel-szintű kényelem, elérhető áron!

Bármilyen korosztályú vendéget szívesen fogadunk. Mindenkinek ajánljuk az apartmanokat, aki kényelmes és színvonalas szállást keres korrekt áron, akár a településen átutazó vendégeknek is!

A Cserkeszőlő Apartmanház várja vendégeit Cserksezőlő legfrekventáltabb helyén, közvetlenül a fürdővel szemben.

További információk

www.cserkeszoloapartman.hu

Térkép

Belföld ajánlat:
Akciós ár: 24 990 Ft
Belföld ajánlat:
Akciós ár: 29 900 Ft
Belföld ajánlat:
Akciós ár: 26 900 Ft
Aktív pihenés ajánlat:
Akciós ár: 39 900 Ft
Kalandra fel! ajánlat:
Akciós ár: 23 900 Ft
Aktív pihenés ajánlat:
Akciós ár: 28 900 Ft